Miresevini në
Fjora Vreshtazi

ART Galeri

Galeria e Re

Fjora Vreshtazi

Fjora Vreshtazi ka lindur më 19 tetor 1992, në qytetin e Vlorës. Pasi kreu mësimet e para në shkollën fillore “Musa Cakerri” në Vlorë, kuptoi se kishte vullnet dhe talent për pikturën.

Pema e Jetës

Follow Us

Shopping Cart