Pema e jetës

Pema e jetes, paraqitet realiteti i sotem dhe nje jete shume e bukur. Jetesa imagjinare ne bukurite planetore. Qytete, rruge,shtepi, simbole te ndryshme te tregojne

Read More »
Shopping Cart